Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nostalgisk sötsak.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
 
Kom till Göteborg för några timmar sedan, har precis tagit en varm dusch och sitter nu och myser i soffan med familjen. Gud vad skönt det är att vara hemma ibland, om än bara för en kort stund. 
 
Fick världens nostalgitripp när jag var i mataffären här med mamma och hon visade mig att de har milch-schnitte. När jag var liten bodde min familj några år i Österrike och där lärde jag och min syster oss att älska denna lite udda choklad- och mjölkprodukt. Som en GB Sandwich fast utan glass och, om man ska vara ärlig, ganska torrt chokladbröd. Världens bästa tyckte vi i alla fall och varje gång vi är tillbaka i Österrike äter vi alltid milch-schnitte och minns våra år på kindergarten i Zell am See. Nu får det nog bli en sån till efterätt tror jag. 
 

Jennifer

Hahahah asså de jäkla chokladet! När Lollo var hos mig i Florens så fyllde hon hela min kyl med det, och när hon reste hem efter en vecka så var där typ 8 såna kvar som jag beslutade mig för att äta upp. De smakade så vidrigt (sorry! haha) men jag var bara så godissugen att jag åt alla och mådde så illa sen så nu lär jag aldrig mer vilja ta en tugga! ;D

Svar: Hahah jag vet, det smakar tyvärr inte lika gott som när man var liten :D Meeeen, har man lärt sig att älska något så gör man det bara för sakens skull.
Sofie Lundberg

2013-10-15, 09:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback