Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hatten på.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Åhléns, 299 kr. 
 
När vi plåtade produkter igår blev jag helt kär i en hatt så jag sprang snabbt ner till Åhléns. Där hittade jag den helt perfekta svarta hatten som jag nu helst aldrig vill ta av mig igen. 

Tess

Riktigt fin! Nu blev jag sugen på att köpa en hatt bara för det! Haha :) Kram

2013-10-30, 16:07:57
Hemsida: http://tesswaltenburg.blogg.se
Louise

Vad vacker du är :)

2013-10-30, 17:23:29
Hemsida: http://vitmossa.blogg.se
Sara

Tjusigt!

2013-10-30, 18:16:15
Hemsida: http://thevelvetpond.blogg.se
Cornelia

Hej Sofie!
Jag har velat fram och tillbaka om jag ska plugga i London(London College of Fashion) eller New York(FIT) men funderar nu starkt på att plugga på FIT, antagligen Fashion Merchandising eller liknande. Jag tycker att 2 år känns väldigt lagom utomlands då 4 år känns lite väl länge och även dyrt. Men som du vet gäller inte Associate Degree i Sverige. Tycker du, såhär i efterhand, att det räcker med 2 år och sedan kanske plugga nåt år även i Sverige, erfarenheten av utomlandsstudier borde väl ändå väga tungt?
Visst var du inne på att ta en Bachelor Degree från början? Vad fick dig att ändra dig?
Skulle bli väldigt tacksam om du tog dig tid att svara, vore väldigt skönt att höra från någon som verkligen gått på skolan :) Kram!

Svar: Hej Cornelia! Roligt att du funderar på FIT! Jag körde ju, precis som du säger, 2 år med en AAS degree i Fashion Merchandising Management. Från början var det tänkt att jag skulle vara där i 4 år men efter ett tag insåg jag att det var marknadsföring jag var mest intresserad av och därför sökte jag mig till Berghs, som jag velat gå på sedan jag gick i gymnasiet.

Alltså, det är ju alltid svårt att säga vad som är "rätt" val. För mig har det blivit jättebra, jag har ett jobb jag trivs med och som perfekt kombinerar mina två utbildningar. Det har aldrig varit någon som frågat varför jag inte har en bachelor eller varför jag gjorde de val jag gjorde, men det beror ju också på vilket slags jobb du vill ha efter skolan. Man tävlar ju mot olika sorters människor i olika branscher och ibland väger utbildning tungt.

Fast egentligen tycker jag såhär - gör det du själv vill och brinner för! Man ska aldrig vara rädd för att prova något nytt och alla erfarenheter utomlands slår, för mig personligen, en kandidat hemifrån Sverige med hästlängder. Det har fått mig att växa som människa och gett mig möjligheter jag aldrig skulle haft annars. Så kör bara! Hellre det än att titta tillbaka om några år och inse att du aldrig gjorde det du ville ^^

Kram
Sofie Lundberg

2013-10-30, 18:26:54
Sofie - Up close with big cats

fin bild :) hatten va jättesnygg på dig!

2013-10-31, 17:10:46
Hemsida: http://www.highvoltage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback