Pannkaka utan vetemjöl med bär, choklad och grädde

Oj hoppsan, såg att de skrivit om mitt föregående inlägg på Blogg.se. Roligt och välkomna hit!
Idag har jag varit på jobbet hela dagen. Haft möten med NK, skrivit artiklar och gjort lite research. Gud vad jag längtar tills vårt första nummer av STIL kommer ut i februari! Kommer kännas så häftigt att faktiskt hålla i handen det modemagasin som man själv har varit med och tagit fram.
Blev så sugen på pannkakor så det fick det bli till middag. Som vanligt utan vetemjöl och istället med:
Ägg
Grädde
Fiberhusk
Pofiber
Mandelmjöl
Salt
[Hur mycket av varje höftar jag alltid fram men börja med antalet ägg du vill ha och utgå ifrån det. Smeten ska kännas en aning tjockare än vanlig pannkakssmet.]
La i några nypor äkta vaniljpulver för att ge smeten smak och sen åt jag det tillsammans med vispad grädde, Cavalier chokladkräm-utan-socker och färska bär. Nu är jag mätt som en plätt (hehe).

Kaffehörnan
Vad raffigt snyggt
louise
åh! galen chokladälskare här! men allergisk mot nötter och mandel så jag måste därför fråga två saker: är den fri från nötter o mandlar och var har du köpt den? :)
Svar:
Sofie Lundberg
Trackback