Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dagens skörd.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
Alltså, jag har kommit på att jag handlar mat typ fyra gånger i veckan. Det kan ju inte vara bra ekonomiskt. Jag måste lära mig att planera måltider lite bättre, för nu tänker jag typ bara "vad ska vi äta ikväll?" och så måste jag ändå handla två dagar senare.
 
Men det är ju så himla roligt att handla mat, jag älskar verkligen det. Går runt hur länge som helst och letar efter något nytt jag kan prova att köpa med mig hem. Däremot har det blivit lite sisådär med matlagningen på sista tiden, lagar mest tråkiga saker som går fort och som jag vet blir bra. Antar att det är så när man har ett jobb som kräver mycket tid. Men det ska bli bättring, jag lovar!

JUNITJEJ

Nu blev jag hungrig!

2013-11-19, 20:33:41
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Ida Nilsson

Jag handlar alltid bara en gång i veckan. Har väl kanske hänt någon enstaka gång att jag handlat en extra gång. Men jag planerar, skriver upp och handlar BARA det på min lista. Genom det slänger jag aldrig någonting utan kan använda allting jag köper och det är bra :)

2013-11-19, 20:37:04
Hemsida: http://idacnilssons.blogg.se/
hantverksbloggen.blogg.se

Jag har hört att man slänger mindre mat om man köper det varje dag istället för att köpa en gång på veckan. Mest för att man köper det man faktiskt vill äta till middag (och eventuellt till lunchlåda...). Så känn dig skyldig för det ;)

2013-11-19, 20:39:58
Hemsida: http://hantverksbloggen.blogg.se/
Klara

Jag älskar också att handla, skitkul ju! Gå runt och jämföra kilopriset hahahha!

2013-11-20, 08:48:18
Hemsida: http://klarajt.blogg.se/
Frida

Hej Sofie,
Jag håller just nu på med min ansökan till fashion merchandising management programmet på FIT men har fastnat lite på det personliga brevet..Har du några bra tips åt mig? Hur mycket tror du att de går på meriter vid antagningen? Jag har en del teoretisk kunskap då jag studerar modevetenskap men jag har å andra sidan inte så mycket praktisk erfarenhet av t.ex. arbete i butik eller design. Eller tror du betygen väger tyngst? Tacksam för svar. :)

Med vänlig hälsning
Frida Rosenqvist

2013-11-20, 11:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback