Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vår monter på Berghs.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Såhär såg vår monter ut under utställningen. Vi visade upp vårt examensarbete, en slags rekryteringskampanj för studenter som vi döpte till Quick-ad, och gjorde montern utifrån det konceptet. Loggan stort på kortsidan och en vägg fylld med citat från de olika filmerna på långsidan tillsammans med en tv-skärm som rullade filmerna. 
 
Vi hade också skrivit ut en massa små vykort för varje person som deltog, där citatet från filmen stod med samt konkaktuppgifter på baksidan, så att potentiella arbetsgivare skulle kunna ta kontakt om de så ville. 
 
Är väldigt nöjd med hur montern blev och folk verkade verkligen uppskatta både idéen och det grafiska formspråket. Nu är den dock nerriven och det känns ändå ganska skönt, efter 4 intensia dagar är jag helt slut i både kropp och huvud. 

matilda

Vad snygg montern var! :)

2013-05-27, 06:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback