Naturliga korvar

Vi var på NK Saluhall igår och handlade mat, och då blev sugen att prova dessa: nitrit- och tillsattsfriakorvar från Korvhantverk Stockholm. De görs för hand i en liten fabrik här i Stockholm och innehåller ingenting förutom kött och kryddor (den här var smaksatt med parmesan också). Hållbarheten får de från en naturlig mjölksyrakultur.
Åt dem tillsammans med en surdegsmacka med lite stark ost, och jag måste säga att det var väldigt gott. Otroligt saftiga korvar, det liksom rann ut vätska från dem medan de stekte, och mycket smak. Dessutom blev man mycket mer mätt av dessa än vanliga korvar, antagligen för att den höga kötthalten. Very gut.
Åt dem tillsammans med en surdegsmacka med lite stark ost, och jag måste säga att det var väldigt gott. Otroligt saftiga korvar, det liksom rann ut vätska från dem medan de stekte, och mycket smak. Dessutom blev man mycket mer mätt av dessa än vanliga korvar, antagligen för att den höga kötthalten. Very gut.

Trackback