Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Crop-top och kjol från H&M

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
En lite bättre bild på de kläder jag köpte på H&M häromdagen och hade på mig när vi var ute sist. Kjol och magkort linne som sitter superfint framifrån, allt till det ringa priset av 150 kr. Bästa köpet everrrr. 

lovisa/polichinelle

sötfin!

2013-05-28, 17:23:49
Hemsida: http://polichinelle.se
Sofia

Så söt :-)

2013-05-28, 23:10:00
Hemsida: http://lovejournal.blogg.se/
Vella

Vet att jag är grymt sent ute nu, för det här inlägget publicerades ju för flera månader sen haha :) Men jag var ute och letade efter snygga kjolar och magtröjor, så hittade jag din bild! Sjukt snygga båda två! Läste att de är köpta på H&M men som sagt var det ett tag sedan, så de finns tyvärr inte kvar. Det skulle betyda väldigt mycket om du kunde berätta vad modellen på både kjolen och magtröjan heter, om du kan :)
Tack så mycket! Ha det så bra :)

Svar: Oj, jag har ingen aning tyvärr. Dock såg jag kjolen i olika färger på H&M bara häromdagen så de borde finnas kvar :-) Lycka till! Kram
Sofie Lundberg

2013-08-21, 20:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback