Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att hålla träningen vid liv

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Blir alltid knallröd i ansiktet efter träning, himla fint. 
 
Den här terminen har jag tränat mer än jag någonsin gjort tidigare, tack vare SATS-kortet jag köpte/fick i julklapp i januari. Jag märker hur mycket bättre jag mår av det och att jag faktiskt tycker det är riktigt roligt. Mest tränar jag BodyPump, ViPR och Boxning just nu - tre pass som fokuserar på både uthållighet och styrka. Har kommit fram till att jag gillar att träna i grupp, det ger en motivation att kämpa sitt allra hårdaste som jag inte riktigt får när jag ska träna själv. 
 
Men nu när jag har så mycket att göra hela tiden i skolan är det svårt att hålla igång. Jag bokar pass som jag får avboka för att vi har ett möte i skolan eller måste sitta kvar sent, och det är frustrerande. Egentligen världens sämsta ursäkt för man kan faktiskt alltid ta sig tid men hjärnan funkar väl på det sättet - så fort det är en liten tröskel så struntar man hellre i det. Får försöka bli bättre på det där, för jag antar att det inte kommer finnas mer tid sen när jag börjar jobba. Och träna kommer jag vilja fortsätta göra, hela livet helest. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback