Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kycklingar & annat fint.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Sitter i Båstad efter en kväll på Pepes igår och en rätt seg dag idag. Har ätit kebabpizza och kollat TV, inte mycket mer än så. Rätt skönt. 
 
Påsken i Torekov var mysig. Lugn, avslappnande och energigivande - precis vad jag behövde inför den sista spurten på Berghs nu de närmsta två månaderna. Det är nog första gången jag verkligen uppskattar att komma ut på landet och bara göra absolut ingenting, hur mycket det faktiskt gör för välbefinnandet. 
 
 
Vi gjorde påskkycklingar att ha på tårtan pappa skulle baka. De blev inte så vackra. Dessutom hade vi råkat köpa marsipan med banansmak så de smakade alldeles fruktansvärt. 
 
Till slut blev kycklingarna rätt underliga. Tårtan blev också rätt misslyckad, den smakade bara ägg. Överlag inte världens bästa påsk gällande efterrätter men vad gör det? 
 
Lillebror får hjälp av lillasyster att bli omvandlad till påskgubbe. 
 
Mamma gick ut i trädgården och gömde påskägg. Dagen innan hade vi klätt vårt lilla äppelträd med färgglada fjädrar så att det kändes åtminstone lite vårigt och fint. 
 
Två glada syskon har hittat ägg! 
 
Fick en massa fina saker i mitt påskägg. Förutom godis fick jag en liten peng och en fin rosa kofta. Kände oss väldigt bortskämda! 

Junitjej

Tårtan ser snaskig ut!

2013-03-31, 18:47:30
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Sofia

Vilka mysiga bilder! :-)

2013-03-31, 19:21:54
Hemsida: http://lovejournal.blogg.se/
Y A S M I N E

Ser ut som en riktigt lyckad påsk trots tårtan ;)
Hela min släkt har legat sjuk så för min del har det inte blivit något firande alls :/

2013-03-31, 21:06:38
Hemsida: http://medy.blogg.se
felicia.

vad roligt!

2013-03-31, 21:12:03
Hemsida: http://whofelicia.blogg.se
Thea

Åh vad fint! :)

2013-03-31, 21:25:56
Hemsida: http://theasspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback