Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Career Day på Berghs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Bild från Berghs Facebook-sida
 
Det är lördag, men det blir ingen vila för mig för skolan har Career Day idag. De har bjudit in en mängd reklambyråer, från Sverige och utlandet, som har kommit hit och träffar oss elever under hela dagen. Schemat är upplagt som speed-dating, vilket innebär att man har 10 minuter med varje byrå - 10 minuter att göra ett gott intryck alltså. 

Är hemma på lunchen nu. Än så länge har jag haft tre möten och det har varit roligt. Krävande eftersom man har så kort tid på sig och eftersom jag varit rätt dålig på att förbereda mig, men spännande. Man märker rätt snabbt om man kan tänka sig att jobba på byrån eller inte. Har fått både väldigt bra intryck från vissa byråer, och några där jag inser att jag nog inte passar in, och det är ju bra att veta det med. 

Nu blir det pasta, sen tillbaka till datingen. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback