Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hur framtiden ser ut.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag har fått en del frågor om vad jag ska göra nu när jag tagit examen. Inte så konstigt kanske för när man har pluggat så mycket (först Skottland, sen New York, sen Stockholm) är det ju hög tid att bli vuxen på riktigt. Men faktum är att jag ännu inte vet exakt vad jag ska göra ännu. Det har varit ett intensivt år på Berghs, någonting jag har märkt nu i efterhand då min kropp verkligen sagt ifrån och visat att jag nog har varit mer stressad än jag trodde. Därför har jag tillåtit mig själv att ha ett ordentligt sommarlov innan jag sätter igång med livet igen på riktigt. Jag känner att jag både behöver och är värd det. 
 
Men visst, jag ligger inte helt på latsidan. Jag håller koll på tjänster som annonseras ut och har spontansökt några som jag kanske egentligen är underkvalificerad för. Dessutom jobbar jag och en klasskompis under sommaren med ett projekt som jag ännu håller lite hemligt eftersom jag inte vet vad det kommer mynna ut i exakt. Att det handlar om mat kan jag i alla fall avslöja, och det är riktigt roligt. 
 
Jag hoppas i alla fall att framtiden har något spännande i sig för mig och att jag hamnar i ett sammanhang som jag trivs bra i, vare sig det är här i Sverige eller utomlands, handlar om mat, mode eller något annat spännande. Det är lite spännande att ännu inte veta. 
 
 
Bild 1: Från tävlingen Årets Kock i februari 
Bild 2: Min forna hemstad New York - vem vet om jag en dag återvänder? 
Bild 3: Modevisning Mes Dames på Stockholm Fashion Week 
Bild 4: Duktiga Bea jobbar med vårt projekt på Berghs 
Bild 5: Sveriges bästa burgare från Flippin' Burger. 

anna

hej sofie & lycka till med allt! har en fråga till dig... om man inte alls vet vad man vill göra, bara att det ska vara kreativt och helst i egen regi... om man har startat upp ett par olika projekt men inte slutfört dem... har du några rad till hur man kommer fram till nästa steg... hur man sedan håller sig motiverad... och kanske också hur man laddar batterierna om man känner sig slutkörd...

2013-06-27, 18:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback