Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Au natural

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Gud vad det har varit skönt att vara ensam här i några dagar. Jag har verkligen inte gjort någonting. Läst, kollat tv, gått ut med hunden, lagat mat. Lugnt och skönt. Jag älskar också hur man helt och hållet slutar bry sig om hur man ser ut så fort man kommer till Torekov. Smink har jag inte använt en enda gång och jag går omkring i tights och gummistövlar och pappas alldeles för stora tröjor. 
 
Under dagen idag ska jag iväg men återkommer nog till Torekov redan ikväll eller imorgon. Nu håller jag bara tummarna för att det blir fint väder också! 
 

Molly

Typ exakt samma för mig! Jag går runt i mjukisbyxor och hoodies och sminket har typ börjat damma hih! Älskar att ha det så, även om det är lite skönt sen när man får göra sig "fin" igen.

2013-06-28, 18:45:28
Hemsida: http://mollyebbas.blogg.se/
annayellowbanana

Fin!

2013-06-28, 20:24:55
Hemsida: http://annayellowbanana.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback