Att göra den perfekta rödvinssåsen

Gårdagens middag: ekologisk ryggbiff med ugnsbakade grönsaker, rödvinssås och ruccola
Om det är någonting jag vill kunna göra är det en riktigt bra rödvinssås. Jag vill verkligen lära mig att göra en som får folk att tappa hakan av förundran och slicka tallriken efter sig, för det finns verkligen såser som är precis så goda.
Igår gjorde jag ett försök som blev gott om än lite salt. Jag vet inte hur man ska undvika att smaken blir lite för skarp när man reducerar den så mycket som man vill för att den ska bli tjockare och mer sirapsliknande. Men men, jag antar att övning ger färdighet! Jag får fortsätta att testa tills den blir helt perfekt. Då ska jag sälja den på burk.
Thea
Åh vad gott!
hannaly // en salig blandning av inredning, recept och vardagliga ting
Åh vad gott det ser ut!
Ida Nilsson
Det ser ju gott ut i alla fall, tur du har drömmar ;)
JUNITJEJ
Vad det ser smaskigt ut!
Trackback