Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ida Sjöstedt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
7 kommentarer
 
Jag ångrar lite att jag inte hann ta en riktigt bra bild på klänningen i fredags, men det får bli nästa gång helt enkelt. Vi var på Moëts officiella tennisfest i Båstad, champagnen flödade och b-kändisar posade framför tidningsfotografer och barnfamiljer som stod utanför och tittade. Jag kände mig i alla fall hur fin som helst i min klänning och jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger förut. 
 
Förresten, jag är tillbaka i Stockholm nu. Vi åkte upp igår och det är skönt att vakna i sin egen säng efter nästan en månad i Skåne. Men jag stannar nog bara en vecka eller så innan jag åker tillbaka till Torekov och Båstad igen. Sommaren ska spenderas vid havet, så är det bara. Hej så länge! 

JUNITJEJ

Vilken underbar klänning!

2013-07-15, 11:43:27
Hemsida: http://www.junitjejen.se
KNULLA MIG

SÅ himla SNYGG klänning är VILL HA DEN <3

2013-07-15, 11:45:10
Hemsida: http://golddigger.blogg.se/
Louise i Italien

Haha, vilken fin beskrivning av folket i Båstad. Det är så jag minns det själv de gånger jag varit där. Kan inte riktigt säga vilken kategori jag själv tillhörde dock! :) Superfin klänning!

2013-07-15, 12:06:35
Hemsida: http://laureniuslouise.blogg.se
julia

Herregud så fin!!

2013-07-15, 17:01:03
Hemsida: http://juliasvanqvist.blogg.se/
Annika

Super fint :)

2013-07-15, 17:36:56
Hemsida: http://blogofphoto.webblogg.se
Frida

Underbar klänning måste jag säga!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på [email protected]
Välkomna!

2013-07-15, 20:16:27
Hemsida: http://clothesoftheday.blogg.se
Thea

Gud vad snygg klänning! Den sitter helt perfekt på dig! Var kan man köpa den? :)

Svar: Tack så jättemycket :-) Jag köpte den på Stockholm Market i Mood-gallerian!
Sofie Lundberg

2013-07-15, 20:50:43
Hemsida: http://theasspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback