Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Stockholms bästa mataffär

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Vi försöker i största mån äta ekologiskt här hemma, speciellt när det kommer till kött och grönsaker, och jag har varit lite besviken på utbudet av just detta på Hemköp och NK Saluhall. Men så häromdagen när jag var på väg hem från gymmet såg jag en affär som heter Eat! Ekoaffären - en helt och hållet ekologisk matbutik som har ALLT man kan tänkas behöva. Vi var där häromdagen och nu har vi hela frysen full med en massa godsaker. Tänk att man kan bli så glad för en liten mataffär men sånt gör mig verkligen alldeles pirrig. Kanske är lite knäpp?
 

Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

På det sättet är det faktiskt bra att bo i en stad; det finns ett bra utbud av ekologisk mat! :) Fast det kanske nedkompenseras av att människor som bor i stan förmodligen shoppar mer. Men jag tycker det är grymt bra att att det finns matbutiker som bryr sig!

2013-01-29, 16:49:31
Hemsida: http://shimmerdimmer.blogg.se
Junitjej

Vilken fantastisk affär! Ekologiskt är godast!

2013-01-29, 18:49:49
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Sara Ekman

Vad bra!!! :)

2013-01-29, 20:57:51
Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback