Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Misslyckat men gott

Skriven .
Placerad i "Mat, Vardag, "
2 kommentarer
Om ni inte ser det på bilden ovan så försökte jag göra Wallenbergare igår. Hade köpt jättefin kalvköttfärs på Ekoaffären, köpt alla andra ingredienser efter skolan och var sjukt exhalterad över att göra mina första ever. Det är ju så himla gott! 

Det blev total katastrof. Smeten var alldeles för rinnig, trots att jag inte använde all grädde som det stod i receptet, så allt bara höll ihop och det blev bokstavligt talat pannkaka av det. Var rätt arg på mig själv och på den jäkla smeten som inte ville göra som jag ville. 
 
Men, slutet gott allting gott. De blev faktiskt väldigt goda ändå (Martin älskade dom!) med lite stekt sötpotatis och smält smör och rårörda lingon. Och en perfekt matlåda till idag: 
 

michaela- med syskon i magen ♥

åh. kan tänka mig att det smakade underbart gott trots dom små missödena ;)jag hade då inte bangat att äta den matlådan vill jag lova! :)

2013-01-30, 12:21:33
Hemsida: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Anonym

Mums!

2013-01-30, 13:14:25
Hemsida: http://sannakumlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback