Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Det går sådär, det här bloggandet.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Försökte uppdatera bloggen flera gånger igår när jag var i skolan men av någon anledning funkade det inte. Nu har vi fått internet hemma vilket är nice MEN eftersom jag har en MacBookAir och vi inte kan få igång det trådlösa nätverket kan jag inte koppla in det på min dator. Irriterande. Tänkte springa bort på Elgiganten om en stund och se om de kan lösa problemet. 
 
Sofia är här och hälsar på i helgen innan hon åker tillbaka till San Francisco och vi hade en kul kväll ute igår tillsammans med min pojkvän och vänner. Nu är vi dödströtta och ska äta på McDonalds. Ciao! 
 

Sandra - Breakaway

Du kanske redan har fått hjälp med det, men det finns en adapter som man kopplar in i usb-uttaget så att det går att använda nätverkssladd som vanligt. Jag köpte det från Apple store samtidigt med min Macbook Air :)

2013-01-13, 01:28:03
Hemsida: http://www.breakaway.se
Dismukes

Sorry for your massive evaluate, nevertheless I'm genuinely adoring the modern Zune, and desire this, as well as the exceptional critiques a few other folks have published, will allow you to evaluate if oahu is the right choice for you.

2013-01-14, 03:40:38
Hemsida: http://baid.us/j3Kt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback