Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dagens hjälte.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Jag kom på mitt under min förmiddagslektion att mitt pass håller på att gå ut och jag fick lite panik. Ska ju iväg till New York om några veckor och behöver ordna med ESTA innan så tiden för ett nyss pass var ganska knapp. Bestämde mig för att gå till polisen och fixa passet på en gång. 
 
När jag kom dit var det typ en miljon nummer i kö och jag räknade med att behöva missa min eftermiddagslektion. Segt som fan, finns nog ingen mer trist miljö att sitta och vänta i. Men jag hade världens tur! Killen som satt bredvid mig hade suttit där sedan de öppnade på morgonen och tröttnade till slut. Innan han gick vände han sig mot mig och sa "Du är i B-kön också va? Här, ta min lapp". Och tack vare hans omtanke (för han kunde ju lika gärna slängt den i papperskorgen) fick jag hoppa fram ca 30 nummer i kö och det tog "bara" en timme. Idag älskar jag den snälla främlingen. Mer sånt! 
 

Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

Det är sådana där småsaker i vardagen som kan göra ens dag, eller hur är det fascinerande? :)

2013-01-23, 17:14:49
Hemsida: http://shimmerdimmer.blogg.se
Sofia

Så snällt utav han :-)

2013-01-23, 17:42:52
Hemsida: http://lovejournal.blogg.se/
Hanna // My Residence, om hus och hem

Härligt med sådana människor!

2013-01-23, 17:46:11
Hemsida: http://myresidence.blogg.se
IIDZ.horses and photo.♥

åh vad snällt! :)

2013-01-23, 19:53:56
Hemsida: http://prinsesc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback