Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Som blåbärspaj

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Godmorgon, 
Idag blir det bara en kopp te till frukost. Ska till doktorn om en stund och kolla magen, och det känns skönast att inte äta så mycket innan dess. Det godaste teet hade min rummis Filippa alltid med sig från Sverige till New York och jag blev helt kär i det. Det luktar otroligt gott, precis som blåbärspaj och smakar även så. Ni ser ju så ivrig jag var med att öppna paketet, haha! 

Tror att Friggs har gjort en ny utformning av produkten som nu är ekologiskt, ännu bättre alltså. Prova, lovar ni kommer älska det. 

Anny

Helt klart en av mina favoritsorter! Fast förpackningen blir alltid sådär, oavsett hur sakta man öppnar den, jag vet inte varför. Bara på blåbär också, har deras kanelte och kamomillte och ingen av dom går sönder sådär.
Anyway, bästa teet!

2013-02-15, 22:22:13
Hemsida: http://annywithawhy.yt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback