Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morgonpromenad i West Village

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Igår var vi ute och firade Tius födelsedag på Café Select. Riktigt god mat och kul sällskap, även om jag efter mina tre timmars sömn nog inte var mitt bästa jag. Klockan 01 gav jag upp och begav mig hemåt för att äntligen få sova. Vaknade klockan 05 och växlade mellan sömn och vakenhet fram till klockan 08.30 då jag fick se mig slagen och börja dagen.
 
Tog en liten promenix i West Village. Ingenting hade hunnit öppna ännu men det var mysigt att gå omkring på gatorna en stund. Se på vilka nya ställen som öppnat, vilka som har stängt ner, titta på alla morgonpigga turister som äter frukost på de små caféerna, dricka en kaffe från Amy's. Det är kallt idag med några minusgrader och blåst, men ändå är det alldeles underbart. Strålande sol och allt är precis som jag minns det. Bäst West Village. 
 

Emma

Vill du veta en sak? Jag kommer älska din blogg ännu mer om du bjuder på massor av bilder från NY! Saknar stan som fasen alltså.

2013-02-17, 18:21:55
Hemsida: http://eemmaberntsson.blogg.se/
Lotta

Nu längtar jag ännu mer, två veckor kvar tills jag är där! :-)
SHM skall jag hinna med!

2013-02-17, 20:40:30
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
Hanna

Gah. Så härliga bilder!!!

2013-02-21, 19:38:40
Hemsida: http://hannasjoqvist.blogg.se
olivia

underbara Bilder!!

2013-02-22, 11:33:52
Hemsida: http://alwaysalright.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback