Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Headerbyte?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Haha, kommer ni ihåg när jag hade bilden ovan som header? Det måste varit när jag flyttade till Skottland typ. Eller lite senare? Det var kanske inte ens någon som läste då. Nåväl, hittade den och kom på att jag vill ändra design på bloggen lite. Man tröttnar snabbt på vad man är van vid och det hade varit roligt med något nytt. Har pratat med min syster om det (det är hon som designar åt mig) så vi får se när det blir av. Har ni tips på bra inspiration får ni gärna säga till! Först ska vi dock fokusera på att göra en ny hemsida till mtt kommande projekt. Måste bli färdigt nästa vecka så det är lite brådis. 

Lotta

Nej jag tycker inte du skall byta! Tycker din header är snygg :-)

2013-02-01, 10:17:02
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
Sofia

Jag läste din blogg då, halkade in när jag googlade om NY nån gång och har hängt kvar i olika omfattningar:) numer har jag sparat adressen så jag kommer ihåg att kika in;) gillar att du skriver om allt möjligt, en vanlig tjejs liv helt enkelt! (Och sen är jag oxå sjukt inne på goda burgare;))

2013-02-03, 02:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback