Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Harlem

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Var i Harlem igår på ett möte. Jag har varit väldigt lite i Harlem och det är synd för det är fantastiskt fint. Charmigt på ett ruffigt sätt. Vackra townhouses som har förfallit och är obebodda, människor som står och hänger i gathörnen och skriker något lustigt när man går förbi. För en gångs skull är man minoritet och det är rätt speciellt. Nästa gång jag är i New York ska jag försöka utforska lite mer, finns mycket att se. 
 
 

Pauline Hansson - palosfoto.blogg.se

Hej! Skulle bli superglad om du skrev dina bästa shoppingtips till de som ska till NYC för första gången! Jag åker dit om en vecka, och ska shoppa så mycket jag kan! Är intresserad av märken som A&F, Hollister, Victoria's Secret, GAP, Converse, Juicy Couture o.s.v. men även Forever21. Att shoppa märkeskläder är ju inte särskilt billigt, så om du vet några schyssta outlets som inte ligger alltför långt bort från "centrum" (ska bo vid Times Square) som säljer fina märken får du jättegärna säga till! Kram :)

2013-02-21, 20:03:11
Hemsida: http://palosfoto.blogg.se
Josefine

Gud så underbart! GAAH! Vill också till New York! Hoppas på att framtiden efter studenten bjuder på lite sköna utlandsdagar :)

2013-02-22, 11:49:26
Hemsida: http://projektkalendern.blogg.se
Rosanna Moberg

Åh NY är ett sååå coolt ställe!

2013-02-24, 00:01:53
Hemsida: http://rosannamoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback