Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Dålig kosthållning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Tro det eller ej, men förutom popcorn har jag i princip levt på det här den senaste veckan. Pasta, ketchup, en klick smör. Ibland lite bacon om jag har lyxat till det. Av olika anledningar har jag haft noll energi, ork och lust att både äta och laga mat, och därför har det fått bli det allra enklaste.
 
Man märker verkligen vilken skillnad det är på energinivå. Dels stoppar jag i mig en hejans massa kolhydrater som jag inte är van vid, dels får jag knappt i mig något protein. Jag var på boxning igår och kände typ att jag höll på att svimma efter bara en kvar, och idag skakar jag fortfarande i händerna. Nej fy, New York med sina hamburgare och pizzor och cupcakes ska bli riktigt nice, sen blir tillbaka till det hälsosamma livet igen. 

vanessaljungdahl.blogg.se

haha, men om du äter sånt där så är det ju inte så konstigt att du inte orkar laga bättre mat ^^ .. Men det såg lite gott ut

2013-02-16, 09:42:11
Hemsida: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
vanessaljungdahl.blogg.se

Juste, gillar bilden!

2013-02-16, 09:42:23
Hemsida: http://vanessaljungdahl.blogg.se/
Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

Haha, som Vanessa säger; det blir liksom en ond cirkel. ;)

2013-02-16, 10:35:46
Hemsida: http://shimmerdimmer.blogg.se
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

haha..det där skulle kunna varit min lunch. har haft så dålig lust på att laga mat på senare tid. hoppas det vänder snart;)

2013-02-16, 11:36:36
Hemsida: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback