Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Veronica Maggio kom och sjöng.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer

Jag är alltid stolt över min pojkvän men ibland blir det lite extra. I förrgår var han och hans företag med och budade i Musikhjälpen där man skänker pengar för att kvinnor och flickor värlen över ska överleva sina graviditeter. Vinsten var att Veronica Maggio skulle komma och sjunga luciasånger på kontoret och med en budgivning på 50 100 kr vann de. Så himla fint att man nästan fäller en liten tår.

Så igår sprang jag på lunchen bort till Martins kontor och fick se Veronica sjunga tre luciasånger live framför oss. Kändes knäppt och härligt och spännande att hon stod där som vad som helst, personen vars låtar jag har lyssnat sönder de senaste åren. Fick även en signerad skiva med mig hem, woho. 

 

Jenny

Nääää, vad coolt! Undrade just vem som skulle vinna det där. Väldigt fint och väldigt coolt! Kollar och lyssnar på Musikhjälpen 24/7 nu... Bra jobbat, din pojkväns företag!

2013-12-12, 15:51:55
Hemsida: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
Ida

Åh värsta mysigt :D

2013-12-13, 18:09:26
Hemsida: http://kawrtnee.blogg.se/
tinabanck.blogg.se

Gud vad häftigt!

2013-12-13, 19:05:30
Hemsida: http://tinabanck.blogg.se/
Daniella 🌙

gud så fint <3

2013-12-15, 05:57:57
Hemsida: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback