Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vart jag mig i världen vänder.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Det här året har varit ett av de mest tidskrävande i mitt liv, dels sista halvåret på Berghs och sen ett helt nytt jobb. Därför känns det inte som att det har varit så jättemycket resande, men några gånger har jag i alla fall kommit iväg. Rättare sagt tre gånger har jag packat mina väskor och tagit mig till några av mina favoritplatser på jorden. 
 
 
1. London 
Jag var i London en sväng och besökte bland annat London Fashion Week. Tycker mer och mer om den staden ju fler gånger jag åker dit. 
 
 
 
2. Marbella
I somras åkte jag och Martin till Marbella och hade en underbart skön vecka i solen. Välbehövligt efter en rätt tråkig, svensk sommar. 
 
 
 
3. New York 
I februari åkte jag tillbaka till mitt älskade New York för att göra mitt praktikprojekt och besöka mina kära vänner och rummisar en vecka. Tiden gick alldeles för snabbt men det var fantastiskt som alltid. Snart hoppas jag att få komma och hälsa på mitt gamla hem på Carmine Street igen. 
 

Elin och Gisela

Gud vilka härliga bilder! Vi älskar också London, det är en så mysig stad!

2013-12-22, 10:26:53
Hemsida: http://sixteen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback