Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Supersallad

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har varit en typisk söndag. Vaknade sent, gick och tränade, gick och handlade (bland annat två böcker som jag visar senare), jobbat lite och nu sitter jag här och gör mest ingenting. Tror vi kollar på en film om en stund.
 
Ibland kan söndagsångesten smyga sig på men den försvinner snabbt igen när jag påminner mig själv om att jag faktsikt ska gå till ett jobb imorgon bitti som jag tycker riktigt mycket om. Tidningen börjar ta form mer och mer och ni förstår nog inte hur spännande det är. Varje ny sida som blir färdig är som en lite minijulafton. Längtar tills jag har den färdiga produkten i handen. 
 
Igår gjorde jag en sallad som blev himla god. Och vad annat skulle den kunna bli, med superingredienser som chili, koriander, avocado, tomater och lime? Nej, precis. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback