Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

New York från dag till natt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Hittade ett gäng fantastiska bilder som fick mig att längta tillbaka till New York något oerhört. Det är en fotograf som har fångat hur staden går från dag till natt under olika delar på året och de flesta av ställena i hans fotografier har jag en så personlig relation till att det kniper till lite i hjärtat. Fan alltså, det börjar kännas helt sjukt att New York var en del av mitt vardagliga liv för bara lite mer än ett år sedan. 
 
Alla bilder hittar du här: http://www.stumbleupon.com/su/2Wg2bd
 
Hur många gånger jag har inte promenerat här på väg hem från skolan? Inte långt härifrån ligger Shake Shack, mitt favoritställe för hamburgare.  
 
Vår lägenhet låg inte långt från Washington Square Park och hit brukade vi ibland promenera på helgerna. Sätta oss på en bänk och dricka kaffe eller läsa en stund i solen. Här fanns alltid en massa udda människor att titta på och ofta satt en man här och spelade piano. Det gör han nog fortfarande. 
 
 
Och så TImes Square. Folk som bor i New York brukar hävda att de hatar det här stället eftersom det är så turistigt och trångt och hysteriskt, men för mig är detta den absoluta symbolen för allt New York står för. Kaos och skönhet, glädje och en känsla av att ingenting är omöjligt. 

johanna

W O W! helt underbara bilder!

2013-12-10, 14:41:36
Hemsida: http://tigermysig.blogg.se
Hanna

Befinner mig just nu i new york och åt utomhus på shakeshack igår. Detta var hur mysigt som helst och jag lixom du älskade verkligen hamburgaren och staden!
Hade läst om shakeshack i din blogg tidigare och tackvare det så kunde jag känna igen mig!

Svar: Vad roligt :D Visst är det fantastiskt!
Sofie Lundberg

2013-12-11, 15:44:19
FlizanLizan

Coola bilder :D

2013-12-11, 16:52:54
Hemsida: http://flizanlizan.blogg.se
Från hanna

Herregud vad häftiga bilder!! Hur redigerar man så? Skulle inte du kan visa i ett inlägg? :)

2013-12-11, 17:14:49
Hemsida: http://intressetarfoto.blogg.se
Charlotte

Bland det snyggaste jag sett över New York!

2013-12-12, 17:44:49
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
Ida

Fan vad snyggt : )

2013-12-13, 18:10:50
Hemsida: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback