Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att inte tycka om hummer

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
I somras när vi var i Marbella åt jag och Martin på en jättefin restaurang. Jag beställde surf'n turf med oxfilé och hummer bara för att jag tyckte det både lät och såg helt fantastiskt ut. Och det var verkligen gott! Bara det att jag insåg där och då att jag inte alls gillar hummer. 
 
Och jag vill ju tycka om hummer. Det känns som att det är något som alla tycker är fantastiskt gott och härligt och underbart men för mig smakar det bara... hur ska man säga... instängt, om ni förstår vad jag menar? Lite som en unken källarlokal. Nej jag vet inte, men något är det. Kanske det ändras i framtiden, man kan ju hoppas. 

Frida

Såg jätte gott ut! Vart var ni och käkade någonstans? :)

2013-12-03, 15:36:17
Gabriella

Åh jag bara älskar hummer! Men smaken är ju som baken :P

2013-12-03, 18:31:40
Hemsida: http://gabriellasvensson.com
Amanda

Alltså jag håller med! Jag hade väldigt höga förväntningar när jag åt det första gången i somras, men tycker det smakar sunkigt.

2013-12-04, 15:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback