Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Uppdaterad bloggdesign.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Som ni ser har min design uppdaterats något, med presentationsruta och kategerorier/arkiv till höger nu. Tänkte att det blev lite mer personligt med en liten presentation och bild på vem jag är. Så har ni koll, liksom. Som vanligt är det min kära vapendragare och syster Louise som hjälpt mig.  
 

Nastasja

Surfade runt på tumblr och fann den här bilden: http://designed-for-life.tumblr.com/post/58682299291/imagine-the-convenience-and-beauty-of-an-herb

Tänkte på dig och din förkärlek till färska örter ;)

Svar: Åh, så vackert! Hade varit perfekt på väggen i mitt kök. Undrar bara om det är svårt att hålla dom vid liv? Tack för tipset söta du :-)
Sofie Lundberg

2013-08-19, 10:36:55
Hemsida: http://nastasja.blogg.se
Nastasja

I texten under där står det något om att hälla i grus i botten först, då rinner vattnet ner och de rötterna förblir lagom fuktiga. Det fanns en DIY-länk med! :) Har f.ö. exakt samma problem med att hålla kryddor vid liv ;)

2013-08-20, 11:08:06
Hemsida: http://nastasja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback