Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Nybakat utan vetemjöl

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
 
Jag är alltid på jakt efter bra recept på bröd som är kolhydratssnåla så när jag såg det här receptet på en formfranska hos 56kilo.se var jag tvungen att prova. Nu har jag precis skurit upp det och smakat en bit med smör och honung.
 
Utlåtande: det smakade ovanligt bra för att vara LCHF. Eftersom man bakar med mandelmjöl, ägg och yoghurt till största del är risken att det blir lite äggig konsistens, men detta tyckte jag kändes bättre än många andra. Speciellt bra ska det tydligen vara att rosta men det återstår att se. Just nu ligger alla brödskivor och svalnar innan jag fryser in det. 
 
Så är ni sugna på att äta bröd utan alla kolhydrater tycker jag defintivit ni kan prova detta recept. Tänk bara på att man aldrig kan jämföra ett riktigt bröd bakat på mjöl med LCHF-bröd. Det här är liksom en annan grej, men det fyller fortfarande sin funktion och tillfredställer suget efter bröd. Dessutom är det riktigt mättande så en eller två skiva räcker gott och väl. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback