Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Matnyttig läsning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Bokhyllan i sovrummet stod nästan helt tom så i söndags bestämde vi oss för att gå till bokhandeln och köpa lite fler böcker. 14 böcker totalt kom vi hem med och bokhyllan ser plötsligt mycket mer spännande ut. Älskar att ha saker att läsa! 
 
 
Jag köpte en flera olika böcker, bland annat två med matfokus. In Defence of Food och Matens pris är två böcker som jag tyckte lät intressanta eftersom de båda tar upp frågan om vad som händer med världens mat när allting handlar om att man ska äta så billigt och snabbt som möjligt. Hur kommer djuhållningen se ut i framtiden? Vad händer med miljön? Och hur påverkar det oss människor? Intressanta frågeställningar och jag hoppas att dessa två böcker kan bidra med insikter som kan ge mig mer kunskap i ämnet. Håller tummarna för att det är bra läsning! 
 

Emelie

Apropå mat!

Det här kan låta himla konstigt men jag har följt din blogg ända sedan du bodde i New York. Har tacksamt tagit emot hamburgertips eftersom jag också är fantast. Har även provat en hel del av ställena i jakt på den perfekta hamburgare (Shake shack ligger fortfarande på första plats).

Just nu sommarjobbar jag på Ica och igår när jag satt i kassan så fick jag syn på en brieost med tryffel i. Av nån konstig anledning kom jag att tänka på dig eftersom jag vet att du tycker om tryffel! Så gillar du även brieost ville jag bara tipsa om det!

Tack för en bra blogg!

Svar: Haha, vad lustigt, och vad gullig du är! Brieost med tryffel låter helt fantastiskt gott! Har aldrig sett men ska definitivt kika efter det i ostdisken nästa gång. Tack för tipset och ha en bra dag! :-) Kram
Sofie Lundberg

2013-08-13, 13:43:18
Marie Bergman - Om livet på Cypern

Älskar din header, ser så himla gott ut =)

Svar: Tack fina du! Ja, hamburgare är verkligen aptitretande :D
Sofie Lundberg

2013-08-13, 16:47:52
Hemsida: http://mariebergman.se
Jessica

Älskar böcker, och det ser så himla mysigt och hemtrevligt ut med en massa böcker i bokhyllan! :)

2013-08-13, 19:23:21
Hemsida: http://www.jessicaantemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback