Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Det börjar närma sig examen för mig och det är naturligt att jag börjar känna lite stress inför vad jag vill göra när jag är klar. För faktum är att det inte är helt enkelt. Mitt projekt hjälpte mig en bit på vägen och fick mig att inse att det finns många roliga yrken inom kommunikation, men det står fortfarande inte klart vad det är jag vill göra. 
 
För att veta det måste jag veta vad jag är bra på, mina styrkor. Låter lättare sagt än gjort för året på Berghs har fått mig att inse att jag faktiskt inte vet helt säkert vad mina styrkor är. Det är enkelt att tala om för andra vad de är duktiga på men så fort man tittar till sig själv blir det klurigt. 
 
Jag har någon slags känsla för vad jag hoppas på att kunna göra i framtiden, men det är fortfarande en ganska oklar, abstrakt bild som jag inte kan sätta i ord. Förstår ni hur jag menar? Om någon hade kommit fram till mig och sagt "Det här är vad du vill göra" så hade jag vetat, men i mitt huvud är det lite rörigt. 
 
De närmsta två månaderna ska jag göra lite soul searching. Fundera på mina drivkrafter, vad jag tycker är motiverande och vart jag ser mig själv i framtiden. Förhoppningsvis kommer mina snurriga tankar att klarna upp en aning och få mig att hitta fokus. 
 

Sara - Hold on be strong

Fin!!

2013-04-09, 19:59:18
Hemsida: http://saraleasofia.blogg.se
kittensarecute.blogg.se

Sånt där är sjukt svårt att komma fram till,
Jag har också lite kris just nu

2013-04-09, 20:33:59
Hemsida: http://kittensarecute.blogg.se/
johanna

jag frågar mig själv samma frågor, och jag har inte ens börjat min högskoleutbildning än.. svårt nog bara att söka program och skola!

2013-04-09, 20:43:35
Hemsida: http://tigermysig.se
Sofia

Fina du :-)

2013-04-09, 21:38:18
Hemsida: http://lovejournal.blogg.se/
Ebba

Om du säger att det är lättare att säga till andra vad de är bra på kanske du kan be dina vänner, Martin och framför allt din klass att skriva ner de saker du är bra på och vad för arbete de tycker du skulle passa bäst på! Kanske har alla en klar bild av vad de ser dig som och när du får läsa va de säger kanske lite saker faller på plats hos dig med? :)

Svar: Bra idé, det kanske är något jag ska ta tag i :-) Tack för tipset!
Sofie Lundberg

2013-04-09, 22:18:31
Nastasja

Förstår dig precis! Tycker Ebbas idé är klockren, det har jag själv gjort när jag sökt jobb tidigare och man får faktiskt väldigt kul svar. Jag tycker personligen att du är grym på att skriva, använder ord på ett sätt att det blir väldigt lätt att läsa samtidigt som det är informativt.

Svar: Ja men verkligen, det är en bra idé! Och tack snälla för dina fina ord, att skriva är någonting jag verkligen tycker är roligt och förhoppningsvis kan få göra i min framtida karriär!
Sofie Lundberg

2013-04-10, 09:59:40
Hemsida: http://thefoodtrain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback