Trerätters på Restaurangakademin
I fredags blev vi bjudna till Restaurangakademin för en spektakulär trerättersmiddag som tack för det arbete vi gjorde i samarbete med dem och Årets Kock i februari. Fantastiskt fint ordnat och ett fint sätt att tacka, otroligt uppskattat från vår sida.
Speciellt kul var det att vi fick vara med på ett hörn i köket och hjälpa till. Det var inte så mycket mer än uppläggning och örtklippning, men jag tycker det var så himla roligt att få vistas i ett professionellt kök med riktiga kockar som lärde oss allt om maten vi blev serverade. Dessutom serverades det champagne och fint vin till maten - det kunde inte bli annat än en perfekt fredagkväll.
Speciellt kul var det att vi fick vara med på ett hörn i köket och hjälpa till. Det var inte så mycket mer än uppläggning och örtklippning, men jag tycker det var så himla roligt att få vistas i ett professionellt kök med riktiga kockar som lärde oss allt om maten vi blev serverade. Dessutom serverades det champagne och fint vin till maten - det kunde inte bli annat än en perfekt fredagkväll.
Förrätt:
- Chark och ostar tillsammans med rotfruktschips och vininkokta kronärtskockor.
- Champagne.
Varmrätt:
- Kalv i dill med primörer, dill och körvel.
- Ett glas vitt som jag har glömt namnet på, men som smakade så gott.
Efterrätt:
- Jordgubbssorbet med rostad vitchoklad, jordgubbar, rabarber och honungskrasse.





johanna
men åh så gott!
Tilde
Mums, va gott!
Julia A
Jag pluggar meeting&event management på Kendall college i Chicago, började nu i vintras :-) Jag var au pair ett år innan, men efter att ha läst din blogg och alla dina fina tips om hur man kan gå tillväga så bestämde jag mig för att stanna kvar och plugga här!
Åter igen, tack för en så himla bra blogg! :-)
Sofia
Efterrätten såg god ut :-D
Elin
Mums!!! =)
Marie Bergman - Om livet på Cypern
Mums vad gott det ser ut =)
frukallgren.blogg.se
men åh vad gott allt lät och ser ut!! :D
Trackback