Superenkel kyckling i ugn
Jag gjorde för första gången hel kyckling i ugn igår. Har varit sugen på att göra det ett tag, framför allt för att jag vill göra buljong av skrovet som blir kvar. Men det är verkligen himla enkelt och gott. Roligare än att bara steka på en kycklingfilé, och mycket mer smakrikt.



marycaroline.blogg.se
Gott :) Brukar också göra kyckling i ugn, men jag delar inte upp den, låter den vara hel :) Är den hel kan man fylla den om man vill, i de fall jag fyller den blir det med äpplen. Tar alltid bort skinnet på kycklingen, det är en massa fjäderrester kvar + att ingen här hemma äter skinnet ändå. Penslar på en egengjord marinad (olja, vitlök, honung, salt, svartpeppar, lökpulver, grillkrydda). Supergott :)
Svar:
Sofie Lundberg
Thea
Ser super-duper-gott ut! Men ska man inte krydda med något mer? :D
Svar:
Sofie Lundberg
Trackback