Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

& Other Stories

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Var på & Other Stories på Biblioteksgatan tidigare idag och WOW! Vilken fantastisk butik, blev verkligen helt kär. Stilren inredning, en massa fina kläder och accessoarer - och så alla dessa skor! Blev verkligen positivt överraskad. Prisklassen är som COS ungefär, men kläderna är något trendigare och, personligen, mer i min smak. Det finns en hel avdelning för smink och skönhetsprodukter på nedervåningen och en lika stor för skor på övervåningen. Tycker också mycket om hur man merchandisar kläderna tillsammans med skorna och accessoarerna genom hela butiken på ett himla fint sätt. Allt ser liksom så dyrt och exklusivt ut, fast det inte är det. 
 
Jag kunde ju inte låta bli att köpa några småsaker. En magkort tröja i grått, ett par små örhängen och ett läppstift i nudefärg. Hittade ungefär femtusen andra saker som jag vill ha på en gång men det får vänta tills jag har lite pengar att spendera. Men om ni är i Stockholm måste ni gå dit och titta, det kommer utan tvekan bli succé. 
 

johanna

hittade också massor av fint när jag var inne där och kikade!

2013-04-03, 17:13:09
Hemsida: http://tigermysig.se
Amanda

Måste besöka den butiken på "riktigt"! Råkade av en slump hamna där när butiken öppnade och då var det sånt kaos att jag inte orkade kolla runt.. ;)

2013-04-03, 17:19:49
Hemsida: http://alotlikeme.blogg.se
aliengirl- art is my life

Ser ut som du hittade en butik i din smak! :)

2013-04-03, 17:33:45
Hemsida: http://aliengirllouise.blogg.se
JUNITJEJ

Tröjan ser underbar ut!

2013-04-03, 19:49:53
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Sofia

Jag håller med! Var inne i deras butik i London och jag blev helt kär. I allt typ. haha. Tyckte att det var billigare än COS men inser ju nu att det är för att jag räknade på pund och punden är ju superlåg nu. haha. Men jag gillade butiken och konceptet skarpt. :)

2013-04-05, 14:54:17
Hemsida: http://lifeaccordingto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback