Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hälsoburgare

Skriven .
Placerad i "Mat, "
4 kommentarer
Nyttigt hamburgerbröd in the making. 
 
Ja, det har ju varit hamburgerhysteri här hemma ända sedan jag köpte Flippin Burger-boken. Igår var det fjärde gången på typ 5 dagar som vi åt hamburgare, men lika gott som alltid var det ändå. Köpte högrev på NK och hade den här gången bacon, ost och BBQ-sås på. 

För att göra middagen lite mer hälsosam bakade jag det nyttiga brödet jag skrev om för några veckor sedan. Om man fick välja hade man ju hellre haft ett riktigt hamburgerbröd men det funkade absolut som ett bra substitut. Det är dessutom extremt mättande så man orkade knappt äta en hel burgare. Martin och Sandis gav det också bra betyg så det kanske jag får göra fler gånger. 
 
Idag har vi kundpresentation i vårt examensprojekt, ska prata nuläges- och målgruppsanalys. Får hoppas att vi får en positiv respons! 

Elin

Åh va trevligt med hälsoburgare =)

2013-04-10, 09:24:49
Hemsida: http://www.fluffmonster.blogg.se
Sofi[e]...a

Tyckte det lät gott med en "hälsoburgare" haha :)

2013-04-10, 13:38:19
Hemsida: http://nextinfashion.se/sofialidman
JUNITJEJ

Så gott!

2013-04-10, 19:28:34
Hemsida: http://www.junitjejen.se
Tilde♥

Åh, spännande!

2013-04-10, 19:49:54
Hemsida: http://ttildes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback