Godaste cevichen (utan fisk)

Ni vet hur man har olika perioder i livet då man tycker om olika smaker mer än andra? Well, just nu har jag en chili-lime-koriander-period, och vad passar då inte bättre än ceviche, som innhåller alla dessa smaker och lite till? Jag gjorde min ceviche utan fisk mest för att jag var lat men självklart är det bara att lägga till lite rå fisk och låta den "tillagas" i limesaften en stund innan servering.
Ceviche utan fisk
1 liten rödlök
3 små körsbärstomater
1/2 chili
1 avocado
saft från 1 lime
saft från en bit citron
MASSVIS med koriander
MASSVIS med koriander
salt
peppar
1. Hacka allt och blanda tillsammans med citrussafterna. Låt stå en stund så att smakerna får gojsa in sig. Färdigt!

Emma
Gott :)
Malin Jonsson
Älskar första bilden! :)
JUNITJEJ
MUMS!
Trackback