Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En bild på burgaren trots allt.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Mina hamburgare fick så bra betyg att även Sandis ville prova igår. Det blev därför så att vi gick till NK Saluhall och köpte malet högrev och gjorde burgare ännu en gång, denna gång hemma hos oss så att jag kunde använda kameran. Köttet från NK var mycket mer finmalt och därför blev det lite annorlunda, men ändå supergott. På bilden är det ost, tryffelbea, bbq-sås, lök, saltgurka och lite ketchup på. Mumsimums. 
 
Tidigare på dagen hade jag mött upp Sandis och Alex nere på Strandvägen. De hade hyrt Stockholms city bikes från såna där cykelställ som finns överallt i stan. Så himla smart! Kostar typ 250 kr för en hel säsong och då kan man använda dem så mycket som helst. Perfekt om man inte har plats med egen cykel eller är trött på att den bara blir stulen hela tiden. 
 

johanna

åååh den ser helt fantastisk ut!

2013-04-07, 10:21:12
Hemsida: http://tigermysig.se
hannaly // en salig blandning av inredning, recept och vardagliga ting

Ser mumsigt ut!

2013-04-07, 12:09:14
Hemsida: http://hannaly.blogg.se
Hilda Mattisson

Hamburgaren ser helt sjukt god ut!

2013-04-07, 12:51:36
Hemsida: http://wimsis.blogg.se
Elin

ser gott ut!

2013-04-07, 17:35:04
Hemsida: http://bbaraaelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback