Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Att inte kunna träna.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Åh, vad frustrerande det är när man känner sig lite hängig och inte vågar träna. Har bara blivit en gång denna veckan (boxning i tisdags) eftersom jag har fått ont i bihålorna och huvudet med jämna mellanrum. Jag läste någonstans att man inte ska träna just om man börjar känna av i bihålorna och därför har jag låtit bli även om det tar emot. Får hoppas att det försvinner under helgen och att jag kan komma igång nästa vecka igen. 

Maja

Det är samma sak för mig! När jag bestämt mig för att sätta igång med min seriösa träning efter sjukdom, så blir jag direkt förkyld igen med ont i halsen och lätt febrig. Varje gång! Det är så himla tråkigt! Och det hjälper inte om jag väntar i två veckor efter att jag blivit frisk igen, utan det kommer alltid!
Så himla tråkigt :((

2013-04-13, 13:25:35
Hemsida: http://fotochick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback