Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Winter is coming

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Stockholm, vinter 2011 
 
Vintern är på väg. Det känns verkligen nu. Speciellt på morgonen, när det ligger nästan-frost på balkongbordet och luften är sådär vinterkall. Det känns för tidigt. Vill ha lite mer av en mjukstart, inte en chock. Men man kan väl inte förvänta sig så mycket mer. Dessutom kommer väl vintern snabbare till Stockholm än vad jag är van vid i Skåne? 
 
Nåväl. Idag trotsar vi kylan för det är Berghsbollen. Klassen har laddat och vad jag förstått från träningen igår är vi hoppfulla om att kunna få en bra turnering. Heja, he

Cammie B

Lycka till! :D

2012-09-20, 07:29:08
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
Karin O

Många människor som hamnade på bild där hehe var nästan tvungen att kolla om det var nån man känner:D

2012-09-20, 07:56:52
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/
johanna

nej först vill vi ha en lång höst innan vintern får komma tycker jag!

2012-09-20, 10:05:21
Hemsida: http://tigermysig.se
Anonym

Din blogg var mycket intressantare förut. Du tipsade om new york och visade massa bilder. Du har knappt visat dina läsare läggan, gett oss några sthlm tips eller berättat hur det är på den nya skolan =(

Svar: Tråkigt att du tycker så. New York var lite mer tacksamt att skriva om kanske, där kunde man bara gå ut på gatan och ta ett kort och sen skriva och det blev intressant för att det var New York liksom. I Stockholm är livet nog lite mer som alla är vana vid tror jag :-)
Lägenheten visar jag inte allt av i respekt för de som äger den. Vi hyr ju bara i andrahand och det är inte säkert att ägarna uppskattar att man visar allt i minsta detalj. Hoppas du har förståelse för det :)

I övrigt kan jag försöka skriva mer om skolan om det är intressant, även försöka tipsa om Stockholm så gott det går - någon restaurang här och där har jag åtmistone fått in. Du får hemskt gärna önska om det är något speciellt du vill läsa också :-)
Sofie Lundberg

2012-09-20, 21:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback