Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Vuxen-Sofie.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Idag har varit en riktig vuxen-måndag. Har tvättat tre tvättar, städat lägenheten, lagat mat och pluggat. Men det gör absolut ingenting för det har varit himla mysigt ändå! Har lyssnat på musik på hög volym och när Martin kom hem kollade vi Boardwalk Empire, en av mina favoritserier som har börjat nu igen. Och nu börjar jag längta till sängen. Godnatt från mormor! 
 
Apropå det här med att gå och lägga sig tidigt; är inte det underskattat eller vad? Det är ju helt underbart att få gå och lägga sig klockan 22 och känna att man faktiskt är trött. Jag kommer ihåg när man var yngre och man ville vara vaken så sent det bara gick, bara för att det var lite spännande. Nu lägger jag mig när jag blir trött - innebär det att jag börjar bli gammal?
 
Gud vad mitt 13-åriga hade hatat mitt 22-åriga jag.

Challizz

jag håller med dig helt!
idag är jag 29 år (fast mitt huvud vägrar fatta det....och ingen som tror mig när jag säger det heller..) och älskar att lägga mig vid 22-23-tiden och sen gå upp i bra tid och påbörja dagen.
nu ska jag också börja plugga snart och längtar som bara den!
hoppas det går bra för dig på Berghs, trodde bloggen inte skulle vara lika intressant nu när du valde bort New York, men du håller EXAKT samma standard med fortsatt vackra bilder och intressanta saker att berätta om, underbart! keep it up girl!

Svar: Haha, visst är det lustigt att man känner sig som en pensionär så fort!
Tack snälla för de fina orden, blir verkligen jätteglad att du tycker det är fortsatt roligt att läsa. Var själv orolig att jag inte skulle kunna skriva något kul alls, men det motiverar verkligen mig när jag får såna här kommentarer :-) Ha en superhärlig dag! Kram
Sofie Lundberg

2012-09-25, 00:15:30
Hemsida: http://challizz.blogg.se
Karin O

Hehe nu är du vuxen:D Tänk förr i tiden då hade man typ fem barn när man var 22:p

Svar: Ja herregud, haha. Det är väl den genetiska klockan som börjar ticka nu och tycker att jag ska skaffa familj innan den är för sent :D
Sofie Lundberg

2012-09-25, 01:55:48
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/
Karin O

Haha ja tänk jag då jag är ju typ tant!!!

2012-09-25, 10:05:14
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback