Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tips: fotoredigering

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Som jag sa häromdagen har jag hittat ett jättebra redigeringsprogram. Det var faktiskt pappa som skickade det till mig och jag blev kär direkt. Snapseed heter det och är ett enkelt snabbredigeringsprogram som man lär sig på ungefär en halv sekund. Det är inte direkt Photoshop men om man inte har så mycket tid men ändå vill piffa upp sina foton någo är det perfekt. 
 


 
Det finns dels en massa olika tuning-instrument där man kan fixa med färger, exponering, brightness etc., men också en hel del olika roliga filter man kan lägga över om man vill skapa en annan sorts känsla med sitt foto. 
 


Jag är absolut ingen programrecensent och om du är ute efter något mer invecklat är detta kanske inget för dig, men om du som jag inte är superhigh på Photoshop och bara vill få lite finare bilder tycker jag Snapseed funkar alldeles utmärlt. 

Lotta

Hur f[r man tag p[ snapseed till datorn? BetlaningsprograM?

Svar: Man laddar ner på Mac Store, kostar 19 dollar tror jag :)
Sofie Lundberg

2012-09-11, 15:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback