Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kära dagbok

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Häromveckan när jag packade inför min Stockholmsflytt hittade jag min gamla dagbok. Jag skrev den från 3:an till 4:an när jag bodde i Torekov, och herreguuud vad jag skrattade när jag läste allt jag skrivit.
 
För det första låter jag helt sjuk kaxig och tonårig emellanåt, vilket är himla roligt att läsa i efterhand, och för det andra fick jag minnas en massa olika personer och händelser som jag hade glömt bort. Det är så sjukt att tänka att det där var jag, fast i ett annat liv liksom, en mer omogen version av det jag är idag.
 
Jag tog med boken upp till Stockholm och om jag någon regnig dag känner mig lite nere ska jag ta fram den igen och bara läsa och skratta. 
 

karin

Hej! jag vet inte om du har skrivit om de förut, men jag undrar vad de är du läser till på Berghs.

2012-09-18, 17:06:59
Frida

HAHA! Nostalgi! Skulle alltid rita händelsen också ;)Och alla andra böcker vi hade med snygga killar och idoler. Ja det var tider! :) Hoppas att allt är bra Sofie!

2012-09-20, 10:55:26
Hemsida: http://vaknamedfrida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback