Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hostattack in action

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
 Hade ett litet fail-moment nyss. Skulle leka med kameran, ta foton på soffan med självutlösarn etc., men så mitt i allt fick jag en sjuk hostattack (som synes på bilden), och fick springa iväg och kräkas istället. Så nu vet ni hur det kan se ut. 
 



Jennifer

Hej! Exakt vilken utbildning är det du studerar på Berghs? =)

Svar: Marknadskommunikation :)
Sofie Lundberg

2012-09-05, 19:08:25
Patrik Eriksson

Hej Sofie!

Jag (den skäggige och oklippta) grabben gjorde väl inte den bästa presentationen av mig själv idag, då jag sprang på dig där vid Fältöversten kan jag tänka mig, dessutom råkade jag väl säga Sofia istället för Sofie. Men jag bjuder på det! =) Och sedan visste jag inte riktigt vad jag skulle säga och tänkte sedan bara... Hmm... Alltså, du sa ju knappt något Patrik... Men skrämde dig inte för mycket hoppas jag.

Oavsett. Inspirerande blogg har du haft/har! Kommer väl springa in ibland och kolla även om det blir klart mindre NY inspiration nu då =)

I övrigt så är det ju roligt att det är bra med dig, förutom att du tydligen har hostan läste jag nu... Och verkar den inte bli bättre. Se till att du får ut Cocillana hostmedicin! Den hjälpte mig då jag hostade så mycket att jag knappt kunde andas emellanåt och även vid andra host tillfällen.

Vilken trevlig lägenhet du och killen din köpt förresten! Riktigt sjysst! *Kul!*

Krya på dig nu Sofie och lycka till på Berghs framöver!

// Patrik


Svar: Haha, nej men det var bara trevligt! Blev lite förvånad bara, brukar inte vara så många som känner igen mig på det sättet :) Kul att du jobbar på SCB, vi pratade just om er när vi hade föreläsning i omvärldsanalys idag på Berghs!
Yes, jag har fått en hostmedicin som jag bara kan ta på natten eftersom den innehåller morfin, men ska nog ta den nu ikväll så att jag kan sova riktigt ordentligt.

Tack så hemskt mycket och ha det fortsatt bra :)

Sofie
Sofie Lundberg

2012-09-05, 20:29:30
Hemsida: http://cherryman.blogg.se
Cammie B

Aw stackars! Har för mig att du skrev förut att du skulle till någon klinik och kolla upp det.. Fick du ingen hjälp där? :/

Svar: Jo jag fick hjälp, detta är nog bara någon slags eftereffekt av min sjukdom för några veckor sedan. Blir säkert bättre snart :) Tack för omtanken!
Sofie Lundberg

2012-09-05, 20:57:42
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
Patrik Eriksson

Hej Sofie!

Jag har ju varit så seg på att svara på ditt svarsmeddelande. Men då jag såg dig imorse igen då du var på väg till Tunnelbanan så kom jag på att jag inte svarat än. Så nu är det dax!

Låter bra att du inte blev så skrämd =) Vilket jag försökte undvika idag, speciellt om du var stressad till skolan också. Var trevligt att prata med dig förut i vart fall, trots vi(jag) inte sa så mycket. Men förstår om du blev förvånad då. Men det är väl klart man känner igen en fin tjej som dig! Så även idag. :)

Jag "jobbar" ju på SCB, fast då iofs som konsult via Logica där jag har hand om arbetsplats och lite serverdrift. Kul dock att ni hade uppe SCB som samtalsämne under föreläsningen! Det är ju väldigt mycket människor som jobbar med statistik av alla olika slag på SCB.

Hur går det på Berghs då? *Bra hoppas jag i vart fall!*

Och hur är det med hostan din? *inte hunnit läsa igenom alla dina inlägg*

Ha're bra och ta hand om dig!
// Patrik

2012-09-18, 11:23:37
Hemsida: http://cherryman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback