Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Berghsbollen 2012

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Meeen, jag har ju glömt att skriva och visa bilder från Berghsbollen. Det var ju så fantastiskt härligt att jag bara måste dela med mig. Here we go:  
 
 
För att göra det hela lite roligare hade vi teman på våra outfits. Vi som tittade på och var hejarklack klädde oss i societetsstil (mycket päls och höga hattar och klänningar) för att kunna klappa på våra fina.. 
 
 
 
.. ballerinor! Vår klass var den enda som faktiskt klädda ut sig och även om de såg lite lustiga ut blev upplevelsen så himla mycket roligare. Och jag tror nog att de andra lagen underskattade oss bara på grund av klädseln. 
 
 
 
 
Linus och Elina såg ut som ett anrikt gammalt par. 
 
 
 
Och Tolga, som var coach, var en väldigt fin ballerinaängel. 
 
 
 
Patrick fick en smäll på näsan och började blöda, stackarn. Även Emelie skadades rejält när hon tacklades av en tjej i det andra laget, men tapper som hon är klarade hon det galant. 
 
 
 
Vårt lag fick världens bästa sponsring i form av 50 kilo godis av Candy King.. 
 
 
 
.. och Vapiano sponsrade lunchen. Sallader med kyckling eller scampi, riktigt gott. 
 
 
 
Hade en sjukt kul dag. Vi kom delad tredjeplats i turneringen och hade en kul fortsatt kväll. Världens bästa lag och världens bästa klass! 

Sandra Rosén Dahlgren

Diggar kjolarna! Och snackan om riktigt, riktigt nice sponsring :P!

2012-09-30, 20:35:30
Hemsida: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback