Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite klen.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Jahapp, tack vare mitt löjligt svaga immunförsvar sitter jag återigen här med en halvt fungerande hals och hostattacker stup i kvarten. Vad är det med mig? Borde kanske se över min levnadsstil och se om det är något jag gör fel eftersom jag är sjuk hela tiden. Min klass är ute och svirar och jag önskar verkligen att jag kunde varit med, men förnuftet säger att jag borde ta det lite lugnt för en gångs skull. 
 
Men det är inte så farligt. Ligger här i en mysig soffa, kollar på TV och äter godis. Min pojkvän är på fest och eftersom han tyckte lite synd om mig som skulle vara hemma själv köpte han 6 stycken inredningstidningar till mig, för att få lite inspiration till den nya lägenheten. 

Det kunde faktiskt varit värre. 
 

Mia

Kan det vara kopplat till en visdomstand? Jag var förkyld i en månad och drog tanden i veckan och blev av med halsont öronont och självklart like tandvärk som hade dykt upp

Svar: Oj, det har inte ens slagit mig! Men å andra sidan har jag enligt tandläkaren inga visdomständer som kommer växa fram, så det känns inte så troligt. Tur att det gick över för dig i alla fall :-)
Sofie Lundberg

2012-10-28, 12:18:31
Lina

Hej! Vilken av inredningsmagasinen tycker du är bäst? :) jag har tänkt börja prenumerera på någon, men det är ju så svårt att veta vilken av alla som är bäst. har du någon favorit? :)

Svar: Jag gillade faktiskt Sköna Hem väldigt mycket! Fanns mycket inspiration, och olika prisklasser :-)
Sofie Lundberg

2012-11-17, 03:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback