Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hur vet man när man blivit sockerberoende?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Just i skrivande stund är jag så sötsugen att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Åt nyss 2 mackor med honung på för att stilla det, men det hjälpte inte nämnvärt. Det enda jag kan tänka på är en stor påse fylld med mina favoritgodisbitar, mmmmm.. 
 
Men det är väl inte så bra? Att bli sådär sjukligt sugen på socker? Jag försöker hålla mig till att äta godis högst 1-2 dagar i veckan och brukar lyckas ganska bra med detta, men vet också att jag ibland äter en liten kaka eller något annat när kroppen skriker efter något sött. Jag har väl inte världens bästa disciplin om man säger så. 
 
Jag kan utan att ljuga säga att godis är en höjdpunkt i mitt liv och det är få saker jag hade kunnat byta ut mina lördagsgodispåsar mot, men hur mycket är för mycket? När borde man lägga ner sitt godisätande helt och hållet egentligen? Jag hoppas verkligen att jag inte är på den nivån, men det tål att tänkas på. Hade inte varit roligt att få diabetes eller annat sockerrelaterad sjukdom om några år. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback