Hemmagjord remoulad
Min pojkvän är lite sjuk (och ni vet ju hur sjukt sjuka killar är när de har lite feber) så jag lagade hans favoritmat idag: panerad fisk med remouladsås. Allting hemmagjort, och jag tänkte dela med mig hur enkelt man gör en riktigt god och enkel remouladsås. Inte ett enda E-ämne eller tillsats!

Min variant av remouladsås
1 rödlök
10 skivor smörgåsgurka
2 dl majonäs
2 dl creme fraiche
citronsaft
salt
peppar
1. Finhacka lök och smörgåsgurka och häll i en skål
2. Lägg i creme fraiche och majonäs. Jag höftar alltid litegrann men ungefär ska det vara 50/50.
3. Pressa i citronsaft efter smak
4. Salta och peppra. Blanda. Färdigt!
Jag åt såsen med panerad fisk och ärtor. Gottigottgott.

A
Supergott med panerad fisk!
Ett litet tips (har sett att du brukar köra lite lchf-aktigt/lowcarb ibland) är att panera med pofiber. Det blir hur bra som helst. Jag doppar i ägg först och sen pofiber.
Låter kanske konstigt eftersom det innehåller en del kolhydrater men jag hittade en bra länk där det stod lite om det, utifall du undrar.
http://wellbeingofme.blogg.se/2010/may/pofiber.html
Pofiber är så otroligt lätt, därför kan man använda ganska mycket i mängd utan att få i sig så mycket kolisar.
Guuuu, vad dryg jag känner mig nu. Skriver tips och grejer som du inte ens bett om. Sorry! :)
Svar:
Sofie Lundberg
Trackback