Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Grattis lillebror, 12 år!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Idag fyller Josef 12 år. Synd att jag inte kunde vara med och fira på morgonen, men mamma skickade en bild (den till vänster) där han har på sig presenten han fick av mig och Martin - en t-shirt med nån figur som heter Pewdiepie. Fråga mig inte vad det är för något men tydligen är det populärt bland kidsen och han blev jätteglad. 12 år alltså, snart tonåring. För mig kommer han alltid vara en liten bebis i alla fall. 

evelina sundhall

Hej Sofie! Jag har tänkt att söka till fit nu till efter studenten som jag tar i vår. Jag tänkte bara höra lite med dig om kurserna och så. jag skulle gärna vilja åka och läsa engelska kanske 2 månader föst för att verkligen komma in i språket innan jag börjar läsa de "riktiga" kurserna. Jag undrar om du vet om det skulle funka att göra så, eller har du några andra tips om man känner att man behöver läsa engelska innan? :) kram

2012-10-22, 16:06:19
Hemsida: http://evelinasundhall.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback