Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Estelle & Thild, ekologisk hudvård

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Vi hade en föreläsning i eftermiddags som jag tyckte var riktigt inspirerande. En före detta Berghs-student, Johanna Eriksson, kom till vår klass och berättade lite om vad hon gör när hon jobbar för Estelle & Thild, ett ekologiskt hudvårdsmärke som startade här i Stockholm för några år sedan och nu har expanderat världen över. Johanna började jobba där nästan direkt efter sina studier på Berghs och har alltså fått vara med under hela expansionsfasen.
 
Jag tycker det låter så himla roligt, att få vara med och jobba upp något från scratch och liksom leva varumärket så engagerat. Det är verkligen något jag hoppas på få uppleva på ett eller annat sätt när jag är färdig med skolan.  Känns som att det är riktigt utvecklande och lärorikt, och, kanske mer än något annat, riktig kul. 
 

Linnéa

Handlrämen från Estelle & Thild är toppen men Shampo och lotion var under all kritik må jag säga. Men handlrämen är underbar - det känns på något vis skönt att använda Eco-produkter :-)

Svar: Jag köpte Bodyoilen idag faktiskt och den verkar bra tycker jag, men då vet jag att jag ska akta mig för shampot och lotionen :)
Sofie Lundberg

2012-10-18, 21:38:37
Hemsida: http://anliso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback